Адски тъжно! Ето какво се случи с набедения за убиец на Хюлия млад мъж!

https://crimes.bg/inczidenti/adski-tazhno-eto-kakvo-se-sluchi-s-nabedeniya-za-ubiec-na-hyuliya-mlad-mazh/31187 Crimes.bg
Адски тъжно! Ето какво се случи с набедения за убиец на Хюлия млад мъж!

Момчето вече не ходи на работиГрешка провали живота на едно младо момче завинаги. Иван, който беше набеден за убиец на Хюлия, вече не ходи на работа, не се храни и е на успокоителни заради това, което му се случи.Майката на Иван споделя, че снаха й също е спряла да ходи на работа, тъй като постоянно я разпитвали и я гледали подозрително. Българката разкри, че животът им се е преобърнал само за един ден.Красивата студенткаПрипомняме ви, че Иван Костадинов беше набеден за убиец на красивата студентка, но по-късно стана ясно, че той не е истинския виновник за трагедията. Само една снимка е сринала цялото семейство на младия мъж. Жената разкрива още, че сина й и Хюлия са били съученици, но в класа е имало и още един Иван.Неговата фамилия е Тодоров. Именно той е заловен в Холандия. Майката на набедения за убиец на красивото момиче обвинява главно медиите са случилото се. Тя се пита защо нито един от журналистите не се е обадил предварително в дома им да разбере дали наистина става въпрос за същото момче или може би е грешка.След всичко преживяно крайно възмутената жена смята да търси правата си в съдебна зала. Самият Иван отказва интервю, тъй като е силно разстроен от случилото се, пишат от blitz.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.