3-годишно момченце оцеля при тежката катастрофа до Карнобат, шофьорът на „Ауди“-то вероятно е заспал

https://crimes.bg/inczidenti/3-godishno-momchence-ocelya-pri-tezhkata-katastrofa-do-karnobat-shofyorat-na-audi-to-veroyatno-e-zaspal/33379 Crimes.bg
3-годишно момченце оцеля при тежката катастрофа до Карнобат, шофьорът на „Ауди“-то вероятно е заспал

Вероятната причина за станалата днес тежка катастрофа до Карнобат е отвлечено внимание или заспиване на водача на лек автомобил „Ауди 80”, който навлиза в аварийната лента и се блъска в задната част на спрелия там товарен автомобил МАН.Това съобщиха от МВР Бургас.снимка: архивИнцидентът стана около 13.05 ч. на автомагистрала „Тракия”, на км. 330 +50 в посока от Бургас към София.„Ауди ”-то е било управлявано от 47 год. Ш.Х. от с. Деветак, общ. Карнобат, а товарният автомобил от 46 год. М.Д. от Поморие.При катастрофата на място са загинали водачът на лекия автомобил, водачът на товарния автомобил„МАН и З.А., 30 годишна от с. Поляците, общ. Дългопол, , пътуваща на задната седалка в л.а. „Ауди”. От инцидента оцеляло единствено три годишното момченце – М.А., пътуващо също на задната седалка в л.а. „Ауди”. То е с травми по гърдите и корема и с фрактура на главата, но без опасност за живота. Откарано е в МБАЛ – Бургас и настанено за лечение в отделение „Реанимация”.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.