18 дни без Валя Иванова! Семейството й е на ръба, а Валентин не е на себе си

https://crimes.bg/inczidenti/18-dni-bez-valya-ivanova-semeystvoto-y-e-na-raba-a-valentin-ne-e-na-sebe-si/32577 Crimes.bg
18 дни без Валя Иванова! Семейството й е на ръба, а Валентин не е на себе си

Валя Иванова продължава да е в неизвестностВсе още няма и следа от хубавата Валя Иванова. Младото момиче изчезва в Бургас на 15 април и оттогава никой не го е виждал. Надеждата на семейството й все още не е умряла, а роднините й твърдо отказват да приемат, че тя се е самоубила, скачайки в морето.Хубавата Валя Иванова е била усмихната, винаги в добро настроение, много позитивна и обичана. Тя не е била лишена от нищо и е водила щастлив живот преди изчезването си. Именно поради тази причина нейния любим мъж отказва да приеме, че тя е посегнала на живота си или че във връзката им има намесен трети човек.Валя Иванова от БургасЗа Валентин е необясним факта, свързан с основната версия на полицията, а именно скока на хубавата Валя в морето. Скърбящият мъж не може да проумее, ако това наистина не е случило, защо вече 18 дни трупа на приятелката му не изплува.С тези свои разсъждения полицаят Валентин за пореден път доказва, че няма вяра на разследващите и в никакъв случай не би приел основната версия, над която те работят. През изминалите дни приятелят на Валя Иванова е съкрушен.Неговото сърце се къса, притеснението е силно, а в социалната мрежа той не спира да моли хората за помощ, пишат от pik.bg. The post 18 дни без Валя Иванова! Семейството й е на ръба, а Валентин не е на себе си appeared first on Правда.БГ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.