WINBET подкрепя националния армрестлинг шампионат в Горна Оряховица

Над 150 състезатели ще вземат участие в състезанието

https://crimes.bg/uncategorized/winbet-podkrepya-nacionalniya-armrestling-shampionat-v-gorna-oryahovica/54848 Crimes.bg
WINBET подкрепя националния армрестлинг шампионат в Горна Оряховица

Над 150 състезатели ще вземат участие в състезанието

WINBET ще бъде официален партньор на националния шампионат по канадска борба, който ще се проведе между 21 и 23 април 2023 г. в спортна зала „Никола Петров“ в Горна Оряховица.

 

Състезанието е част от календара на учредената през миналата година Българска армрестлинг федерация, чийто президент е горнооряховската легенда в този спорт, световният и европейски шампион Цветан Гашевски.

В шампионата ще вземат участие над 150 състезатели от над 20 клуба от цялата страна, както и индивидуални участници от всички възрастови групи и хора с увреждания. Сред потвърдилите участие са шампиони като Стефан Ленгаров, Пламен Димитров, Йордан Цонев, Петър Роглев и др.

 

За първи път на подобен форум ще има категория и за аматьори, в която са добре дошли всички желаещи да се докоснат до магията на този спорт.

 

Състезанието в Горна Оряховица се организира от Българската армрестлинг федерация и Община Горна Оряховица, с подкрепата на WINBET.

 

Това е поредното събитие на Българската армрестлинг федерация, в което WINBET се включва като основен партньор след големия турнир в Благоевград през декември 2022 г. В плановете на федерацията и WINBET е и голям демонстративен шоу-турнир по канадска борба с участието на световни звезди в този спорт в края на май тази година.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.