Изкуственият интелект и inbet – неочаквано добра комбинация

https://crimes.bg/uncategorized/izkustveniyat-intelekt-i-inbet-neochakvano-dobra-kombinaciya-3/127983 Crimes.bg
Изкуственият интелект и inbet – неочаквано добра комбинация

Родният букмейкър inbet зарадва своите клиенти с нова функционалност, която е революционна за хазартния бранш у нас. За потребителите на сайта на компанията вече е достъпна нова изцяло автоматизирана категория „Препоръчани за теб“, управлявана от изкуствен интелект.

Тя е налична за почитателите на слот заглавията в секции „Казино“ и „Вегас“. Чрез нея за играчите биват специално подбирани от AI (Artificial intelligence) слотове, базирани на активността им през последната седмица и функциите на любимите им игри и механизмите им.

Изкуственият интелект навлиза все по-усилено в живота, работата и ежедневието ни, макар като концепция да е разработен още през 50-те години на ХХ век. В последно време редица световни гиганти, като YouTube и Netflix например, прибегнаха до услугите му, като чрез него предлагат на потребителите си потенциално интересни за тях клипове и сериали или филми. Едва ли пък има някой, който не е чувал и за ChatGPT, който може да отговори на купища въпроси, да предложи решение на математическа задача и дори да ви даде съвет при проблеми във връзката с половинката ви.

С въвеждането на изкуствен интелект в платформата си, inbet доказва, че е една от най-иновативните и бързо развиващи се компании на родния пазар, целяща да направи преживяването на клиентите си максимално приятно и в крак с времето, в което живеем.

+18 Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.