Играта Коледен шанс на игрални зали WINBET обещава награди за 500 000 лв.

Две дни с тегления на печеливши с по 250 000 лв. гарантиран награден фонд очакват посетителите на залите на компанията

https://crimes.bg/uncategorized/igrata-koleden-shans-na-igralni-zali-winbet-obeshtava-nagradi-za-500-000-lv-3/118720 Crimes.bg
Играта Коледен шанс на игрални зали WINBET обещава награди за 500 000 лв.

Две дни с тегления на печеливши с по 250 000 лв. гарантиран награден фонд очакват посетителите на залите на компанията

Новата обединена бонус игра Коледен шанс на игра игрални зали на WINBET е с гарантиран награден фонд от 500 000 лв. и вече е в ход в залите на компанията в цялата страна.

 

В зависимост от своята игрова активност, посетителите на игралните зали на WINBET могат да получат талони за участие в тегленията на печелившите на наградите в играта Коледен шанс.

 

Печелившите ще бъдат изтеглени сред всички клиенти на игралните зали на WINBET, които притежават талони за участие в две тегления, като във всяко от тях ще бъдат раздадени една премия от 50 000 лв., 16 премии по 5 000 лв. и 10 награди по 2 000 лв.

 

Първото от тях ще се проведе на 18 декември, точно в 22:00 ч. на живо във всички зали на WINBET в страната. В тегленето ще участват притежателите на талони, които присъстват в зала на WINBET и ще продължи докато бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички премии.

 

Ден по-късно, на 19 декември, отново в 22:00 ч., ще започне и второто теглене на печелившите при същите премии и правила на теглене.

 

 

И в двата дни с празнични тегления на печеливши WINBET ще раздаде и десетки кеш премии, които ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип сред игралните автомати в залите на компанията. Общата стойност на тези премии ще бъде по 100 000 лв. във всеки от двата дни. За да бъдат спечелени тези премии не е необходимо притежаването на талон за участие.

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в обединената бонус игра е налична във всички игрални зали на WINBET.

 

 

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.