Функцията Бонус колонка донесе високи печалби на клиенти на сайта на WINBET

Потребителите с точни футболни прогнози могат да увеличат печалбите си до 100%

https://crimes.bg/uncategorized/funkciyata-bonus-kolonka-donese-visoki-pechalbi-na-klienti-na-sayta-na-winbet-3/111236 Crimes.bg
Функцията Бонус колонка донесе високи печалби на клиенти на сайта на WINBET

Потребителите с точни футболни прогнози могат да увеличат печалбите си до 100%

Клиенти на WINBET с точни футболни прогнози, които предпочетоха да поставят множествени залози (колонки) на събития от първенствата в Европа и Латинска Америка регистрираха увеличени печалби през уикенда, благодарение на функцията Бонус колонка на сайта winbet.bg.

 

Благодарение на вярно познатите резултати от мачове в последните кръгове на първенствата на Испания и Италия, потребител на сайта, който постави множествен залог с осем срещи на стойност 12.98 лв. при общ коефициент 652.62, отчете печалба в размер на близо 8500 лв., към която бе добавен Бонус колонка на стойност над 2000 лв. Така, общата печалба на този клиент на сайта на WINBET достигна 10 588.85 лв.

 

Залог от 10 лв. на колонка със селекция от петнайсет срещи от Европа и Латинска Америка и общ коефициент 269.07, донесе на друг клиент печалба от 2690.70 лв., но благодарение на Бонус колонка, общата стойност на печалбата достигна 4305 лв.

 

Бонус колонка е функционалност на сайта winbet.bg, която позволява на клиентите поставили множествени залози за футболни и тенис мачове, да получат допълнителен бонус като процент от реализираната печалба, в зависимост от броя включени събития. Условието е залозите да бъдат поставени със собствени средства и преди започването на срещите, при минимален коефициент за всеки пазар не по-малък от 1.30.

 

Тази функционалност е само една от множеството допълнителни възможности, които WINBET предлага на любителите на спортните залози на своя сайт. Сред останалите функции е възможността за Ранно изплащане на залози при разлика от два гола, когато става дума за футбол или 18 точки разлика в баскетболните срещи (20 за мачовете от НБА), независимо от крайния изход на мача.

 

За случаите, когато залогът на една от срещите в дадена колонка не бъде реализиран успешно, клиентите на WINBET могат да разчитат на функцията Застраховка колонка и да получат бонус залог на стойност до 100% от стойността на залога си (до 50 лв.). Условието в случая е колонката да е съставена от поне пет събития, с коефициенти не по-малки от 1.50.

 

Нулевите равенства във футбола могат да бъдат сред най-неприятните резултати за феновете, затова WINBET предлага функцията Отменен залог при такъв изход от срещите от избрани първенства. Чрез нея стойността на залога се възстановява на клиентите, заложили за победа на някой от участващите отбори.

 

Пълните правила и условия за ползването на тези и други функционалности на сайта са на winbet.bg.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.