За пръв път България е със собствен щанд на Конференцията за промени в климата

Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай

https://crimes.bg/po-sveta/za-prav-pat-balgariya-e-sas-sobstven-shtand-na-konferenciyata-za-promeni-v-klimata-3/120988 Crimes.bg
За пръв път България е със собствен щанд на Конференцията за промени в климата

Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай

България ще участва за първи път със собствен щанд в 28-ата Конференция на ООН за изменението на климата. Тя ще се проведе от 30 ноември до 12 декември в Дубай, уточнява БНР.

Планира се на щанда да бъдат представени български компании от различни сектори, финансиращи институции, местни власти и учени, заяви министърът на околната среда и водите Юлиян Попов: "Подготвяйки нашата делегация за Дубай, ние виждаме, че в България има много, много индустриални предприятия в металургията, в химическата промишленост, циментовата индустрия, които са изключително модерни, които са на световно равнище. Някои от тях са просто световни компании, които са развили тук едни от най-модерните си предприятия. Те също водят и в целия този процес на декарбонизация, който се превръща в център на индустриалната конкуренция в света".

Според министър Попов участието на България в Дубай е възможност страната ни да бъде поставена на картата на климатичните преговори, да стане разпознаваема и да бъдат признати постиженията ни.

Източник: fakti.bg

 

186 Коментара

Bogdanrul

преди 5 месеца

Привет друзья! https://forum.cabal.playthisgame.com/member.php?1238833-Bogdannwj http://forum.gokickoff.com/index.php?topic=30384.new#new https://forum.tvfool.com/member.php?u=1510515 http://forum.sportowezabawy.pl/viewtopic.php?f=6&t=131333&p=403349#p403349 http://oderalon.net/home/viewtopic.php?f=110&t=104584 Предлагаем Вашему вниманию изделия из стекла для дома и офиса.Наша организация ООО «СТЕКЛОЭЛИТ» работает 10 лет на рынке этой продукции в Беларуси.На сегодняшний день межкомнатные двери из стекла быстро набирают популярность и спрос у покупателей. Причина этого понятна, ведь стеклянные двери защищают от посторонних глаз и звуков, а также пропускают свет, визуально расширяют пространство помещения и отлично вписываются в любой интерьер, который может быть выполнен как в классическом варианте, так и в стиле модерн или хай-тек. От всей души Вам всех благ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.