След екшън в нощен клуб – един наръган с нож и четирима простреляни

https://crimes.bg/po-sveta/sled-ekshan-v-noshten-klub-edin-naragan-s-nozh-i-chetirima-prostrelyani/28290 Crimes.bg
След екшън в нощен клуб – един наръган с нож и четирима простреляни

Екшън в нощен клуб е завършил с четирима простреляни и един наръган в нож.


За това съобщава Асошиейтед прес, уточнявайки, че екшънът се е разиграл в нощен клуб в един от най-посещаваните испански курорти - Марбея.

Двама от участниците са задържани от органите на реда.




Сред простреляните са мъж и жена, които са в тежко състояние, става ясно от изявлението, направено от полицейските власти. От там уточняват, че простреляният мъж е от ирландски произход.


Предполага се, че намушканият с нож е произвел изстрелите. Той е задържан от органите на реда. Мъжът е в тежко състояние, със сериозни наранявания в областта на главата и гърдите, съобщават от тамошната полиция.


По-късно е бил арестуван и втори мъж, който е на 26 години. За момента полицейските власти отказват да уточнят каква е причината за насилието. Не се съобщават и имената на участниците в екшъна.


Случката се е разиграла в малките часове на нощта. Всеизвестен е фактът, че Марбея е един от най-популярните курортни градове в района на Коста дел Сол, Испания.


Междувременно у нас при специализирана полицейска акция бе открит сериозен боен арсенал, както и 23 кг. изсушен канабис.

Задържани са 24-годишният Никола Батилов и 48-годишният Щерион Джамбазов.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.