Откриха 20-годишен, захвърлен в крайпътна канавка

https://crimes.bg/po-sveta/otkriha-20-godishen-zahvarlen-v-kraypatna-kanavka/28175 Crimes.bg
Откриха 20-годишен, захвърлен в крайпътна канавка

Тялото на 20-годишен младеж е било открито захвърлено в крайпътна канавка.


Веднага бил повикан медицински екип, който да транспортира младежа до лечебно заведение. Той обаче издъхва по пътя до там.




При направения оглед от медицински лица, станало ясно, че спрямо младежа е проявена изключителна жестокост. По всяка вероятност именно това е причината за кончината му.

По-късно станало ясно, че жертвата е боксьорът от индийски произход Кулдееп Синг


 


.


В сряда той е бил отвлечен от дома си. в ролята на отвличащи са влезли други студенти от университета, чийто възпитаник е бил младежът.

Трагедията се е случила в град Талванди Сабо, щат Пунджаб.


При извършения полицейски оглед на тялото било установено, че Синг е имал следи на повече от 50 убождания със спринцовка. Оказало се, че те са в резултат на гаврата, на която е бил подложена младата надежда в бокса.

По-късно резултатите от назначените изследвания разкрили, че става въпрос за свръхдоза наркотично вещество.


След като му бъде направена пълна аутопсия, ще се установи и какво е естеството на откритата в кръвта му дрога. По случая вече се води разследването, което трябва да уточни причинителите на изключително жестоката смърт на боксьора.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.