Невероятно, но факт! Ето как Кейт Мидълтън…

https://crimes.bg/po-sveta/neveroyatno-no-fakt-eto-kak-keyt-midaltan/39629 Crimes.bg
Невероятно, но факт! Ето как Кейт Мидълтън…

Вероятно мнозина завиждат на визията й

Няма да повярвате как Кейт Мидълтън поддържа невероятно лъскавата си коса. Разкритията бяха направени от неин близък.

 

Едва ли има дама, която да не се пита как Кейт Мидълтън поддържа външния си вид и какви са тайните й за това.

 

Животът на херцогинята на Кеймбридж винаги е вълнувал дамите по цял свят. Роялката е сред най-обичаните и известни личности не само във Великобритания, а в цял свят. Експерти разкриха поредна тайна за Кейт Мидълтън, която определено вълнува всяка една дама.Херцогинята на Кеймбридж има перфектна блестяща коса, която е леко вълнообразна.  Тази прическа е нейната визитна картичка. 

Наскоро Кейт направи косата си малко по-светла. Това тя постигна благодарение на кичури, които изглеждаха толкова естествено, сякаш са се получили от повечето слънце през лятото. 

Няма как да не отбележим, че този цвят й отива наистина много и е изключително подходящ за съпругата на принц Уилям.Гледайки към Кейт мисълтън може да ни е трудно да си представим, че ние простосмъртните може да постигнем такива къдрици и блясък на косата, без помощта на стилист.

 

Тайната за перфектната коса на монарха беше разкрита от нейния фризьор Ричард Уорд. 

В интервю той разкрива как евтино всяка една дама може да направи косата си именно като тази на Кейт. Тайната е в специалната четка, която използва херцогинята, а тя струва едва 13 евро.

 

Според стилиста прическата на Кейт е изцяло благодарение на тази четка. "Четчиците й са не само антисептични, но и се борят с лекота със заплитанията на косата, без да съсипват и накъсват краищата ", казва той.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.