Кой би предположил, че принц Филип…

https://crimes.bg/po-sveta/koy-bi-predpolozhil-che-princ-filip/40307 Crimes.bg
Кой би предположил, че принц Филип…

Никой не може да избяга от миналото си, пък било то и кралска особа  

Грозна тайна за принц Филип, от която той се срамува страшно много, видя бял свят. 

 

Членовете на британското кралско семейство са наричани по какви ли не начини. Освен собствените им имена, те имат различни титли, неофициални и официални псевдоними. 

 

В Бъкингамския дворец, дори и сред персонала, членовете на кралското семейство са заслужили своите прозвища, които тайно се шушукат из коридорите. Например кралица Елизабет II от много години е наричана Лилибет, а принц Чарлз – Тангстен".

 

Те обаче имат и някои прякори, които са гнусни и направо обидни. Както добре знаете обаче – зад всеки слух има и доза истина. Принцеса Маргарет например е била наричана от персонала в Бъкингамския дворец "Нейно грубо височество", а принц Чарлз - "разглезеният принц". 

 

Херцогът на Единбург обаче избива рибата с прякорът, който се носи от персонала из коридорите на дворците. Зад прякора му тук не стои субективното мнение на слугите, а много пикантна и гнусна история.

 

Малко хора са наясно, че на младини принц Филип е бил член на затворени мъжки клубове. Участниците мълчат за случилото се. Експерти обаче разказват, че той е водил много бурен живот, когато се е оженил за Елизабет II. Партитата се описват като "шумни ергенски запои, които продължавали подобаващо с палав край".

 

Познати на принца твърдят, че той обичал да посреща гостите си само в дантелена престилка. Именно това била и причината, поради която му бил лепнат прякорът "голият келнер". Първият, който огласи това му прозвище, бе списание „Praivate Eye“, след като негови кореспонденти научили какво се случва зад затворени врати на мъжките клубове. 

 

Разбира се, херцогът на Единбург не коментира по никакъв начин прякора си и се опита да се разграничи от това по всякакъв възможен начин. 

В крайна сметка обаче принц Филип видимо се смути, както и всички, които се знаеше, че са присъствали на сбирките. Персоналът в Бъкингамският дворец пък понесе прякора на Филип из коридорите.

 

Слуховете разпространиха не само за любовта на принц Филип към голотата, но и за прелюбодеянието му. Списъкът от любовници непрестанно се е попълвал.

 

Днес 99-годишният херцог на Единбург води спокоен живот в Бъкингамския дворец и получава много по-ласкателни прякори. Служителите там го наричат само ПП (Принц Филип). Според експерти това говори, че предишната му слава е позабравена, а той вече е дълбоко уважаван.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.