Ето какво е предназначението на чантата на Елизабет Втора

https://crimes.bg/po-sveta/eto-kakvo-e-prednaznachenieto-na-chantata-na-elizabet-vtora/42622 Crimes.bg
Ето какво е предназначението на чантата на Елизабет Втора

 

Тя е от изключителна важност

Стана ясно каква огромна роля играе дамската чанта на кралица Елизабет Втора.

 

Ако и вие сте си задавали многократно въпроса защо Елизабет Втора носи дамска чанта дори по време на срещите в собствения си дом (Бъкингамският дворец), то ще научите отговора в следващите редове.

 

Вероятно сте забелязали, че британският монарх редовно е с дамската си чанта на редица снимки, направени в Бъкингамския дворец.

 

Е, истината е, че няма нищо изненадващо в това. Тук е моментът да отбележим, че това далеч не е прищявка на кралицата.

 

Две са причините, поради които Елизабет Втора не се разделя с дамската си чанта, дори в двореца. Първата от тях е, че тя е сигналното й устройство. Чрез дамската си чанта кралицата успява да предаде на охраната и екипа си много повече значи, отколкото можете да си представите.

 

Истината е, че по този начин Елизабет Втора успява да се избави от скучни или неприятни събеседници.

Кралицата общува с невероятна сръчност със служителите си дори и без думи. По време на събития кралският персонал следи постоянно дамската й чанта. Кралицата я мести в зависимост от това какво иска да им каже.

 

Знае се, че ако вдигне чантата си и я сложи на масата по време на обяд означава, че иска да си тръгне след пет минути.

В случаите, в които слага дамската си чанта на пода „казва“, че разговорът е скучен и би искала да бъде „спасена“ от въпросната придворна дама.

 

Тук е мястото да отбележим, че дамската чанта на кралицата е изключително удобна и функционална. Дръжката й е направена с такава дължина, че да улесни ръкостискането.

Дори в дома си Елизабет Втора носи в чантата си огледало, червило, писалка, очила за четене и банкнота от 5 долара за църковно дарение, пише jenata.blitz.bg.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.