Жестоко убийство в Дъбово

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-ubiystvo-v-dabovo/40143 Crimes.bg
Жестоко убийство в Дъбово

Полицията разследва жестоко убийство в Дъбово

РУ-Казанлък разследва тежко престъпление в село Дъбово, съобщават от ОДМВР-Стара Загора. Операцията по разследването е стартирала след подаването на сигнал. 

В районното управление е постъпила информация за престъплението на 18.17 часа на 5 декември. Тогава мъж е съобщил, че е открил баща си мъртъв.

Тялото на 74-годишния мъж е било открито от сина му на входната врата на обитаваната от него къща в с. Дъбово, общ. Мъглиж.

При първоначалния оглед, извършен от криминалистите, по тялото на починалия мъж са установени следи от насилствена смърт.

Веднага е образувано е досъдебно производство. То е за извършването на престъпление по чл. 115 от НК. Окръжна прокуратура Стара Загора осъществява оперативно-издирвателните и процесуално-следствени действия, пише БЛИЦ. 

По-късно стана ясно, че по случая има задържан. Той е 24-годишен жител на мъглижкото село Дъбово. Престъплението е било извършено умишлено. Младият мъж е бил съсед на жертвата. 

При огледа на къщата на убития е установено, че липсва неговият портфейла с намиращите се в него двадесетина лева. Откраднат е и мобилният му апарат.

Дълбока прорезно – прободна рана в областта на шията е причина за смъртта на мъжа. Ударът вероятно е бил нанесен с парче от разбитото стъкло на прозореца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.