Жестоко престъпление потресе Габрово навръх Нова година

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoko-prestaplenie-potrese-gabrovo-navrah-nova-godina/40312 Crimes.bg
Жестоко престъпление потресе Габрово навръх Нова година

Жестоко престъпление потресе Габрово навръх Нова година

Жителите на Габрово са потресени от жестокото престъпление, разтърсило града навръх Нова година.

След жестоко побой 21-годишно момиче е с опасност. Задържани са трима души. Сред тях е  34-годишна жена.

Жестокото престъпление се е случило на 31 декември, информираха днес от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Габрово, съобщава gabrovonews.bg. Около 13.30 часа е постърпил сигнал, след което медицински екип посетил адрес на ул.“Ангел Кънчев“.

Там е била установена 21-годишна жена в безсъзнание. Момичето било незабавно откарано в МБАЛ „Д-р Тота Венкова“. Пострадалата е с множество хематоми и кръвоизлив в мозъка, в резултат на нанесен побой. 

Тя е изпаднала в кома и до момента е с опасност за живота. В следствие на извършените процесуално-следствени действия, криминалисти задържали двама младежи, на 18 и 22 г., и жена на 34 години. Тримата задържани са от Габрово. Те са съпричастни към извършеното деяние. Образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129 ал.1 от Наказателния кодекс и работата по случая продължава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.