Жестока драма край Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/zhestoka-drama-kray-plovdiv/40183 Crimes.bg
Жестока драма край Пловдив

Жестока драма край Пловдив

Жестока драма разтърси пловидивското село Сухозем. Вчера на фаталния 13 декември, 45-годишният Пламен М. е сложил край на живота си. Това научи БЛИЦ от източници на разследването.

Мъжът се е самоубил, прерязвайки гърлото си с нож. Вчера около 17 часа в полицията в Хисар е постъпил сигнал, подаден от майката на мъжа.

Шокираната жена съобщила, че стаята на сина й, намираща се на втория етаж на фамилната им къща, в която всички живеели, била заключена. Наложило се да разбият прозорец, за да влязат в стаята.

Но там семейството се натъкнало на ужасяваща гледка. Пламен лежал на пода с дълбока порезна рана в шията.

Дежурен екип на РУ-Хисаря веднага е пристигнал на мястото и е извършен оглед.

При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Трупът е транспортиран в Съдебна медицина-Пловдив. Предстои извършването на аутопсия.

Мъжът не е оставил предсмъртно писмо. Негови близки разкриха, че той е имал няколко висши образования. От известно време е започнал да отключва психически разстройства. 

Близките му споделят, че никога не е говорил за самоубийство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.