Жена задигна 22 000 долара от кола в Бургас (Вижте какво се случи след това)

https://crimes.bg/kriminalno/zhena-zadigna-22-000-dolara-ot-kola-v-burgas-vizhte-kakvo-se-sluchi-sled-tova/39753 Crimes.bg
Жена задигна 22 000 долара от кола в Бургас (Вижте какво се случи след това)

Жена задигна 22 000 долара от кола в Бургас

Жена на 33 години от Казанлък с криминално досие задигна чанта от преносим компютър със служебни документи и сумата от 22 000 щатски долара. Това съобщиха от ОДМВР Бургас.

Благодарение на действия на служители от Първо Районно управление – Бургас жената е задържана. Кражбата е осъществена на 29.09.т.г. около 17.30 ч. от купето на автомобил "Дачия Дъстър", с варненска регистрация. 

Автомобилът е собственост на 33-годишен мъж от варненското село Каменар. В момента на извършване на кражбата колата е била паркирана пред магазин на бул. "Демокрация" №22.

Задържаната е направила пълни самопризнания. Тя е върнала сумата от 5 400 долара и 1 535 лв. С част от открадната сума тя е закупила бижута и луксозни стоки, които също е предала на властите.

Потърпевшият мъж паркирал автомобила си пред магазин, от който закупил храна и напитки. Той не е заключил купето на колата.

Задържаната жена е без постоянна работа и адрес. Тя минавала случайно покрай автомобила и видяла, че купето не е било заключено. Тогава тя отворила вратата, взела чантата от преносимия компютър и още същата вечер напуснала града.

Самоличността й е установена в резултат на множеството оперативно-издирвателни действия, които са били предприети от полицейските служители. Проследени са различни маршрути.

Извършителката на кражбата е била локализирана във Варна, където е и задържана. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление - Бургас, съобщава БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.