Ясна е причината за убийството на 13-годишната Диана

https://crimes.bg/kriminalno/yasna-e-prichinata-za-ubiystvoto-na-13-godishnata-diana/39789 Crimes.bg
Ясна е причината за убийството на 13-годишната Диана

Ясна е причината за убийството на 13-годишната Диана

Вече е ясна причината за жестокото убийството на 13-годишното момиче в Скобелево, община Павел баня. Тийнейджърката загуби живота си след удар с нож, който й нанесе 14-годишно момче.

 

Вчера около 18 часа момичето е било в двора на къщата си. Момчето е влязло там.

 

Двамата се познават, тъй като учат в едно училище. Те не са се карали, въпреки че момчето е със специални образователни потребности.

 

До драмата се стига заради една запалка. Момчето поискало от Диана запалка, но тя нямала и поради тази причина не му дала.

 

Тогава Тунджай извадил нож от джоба си и наръгал девойката.

 

Кметът на Скобелево заяви, че бащата на момичето е бил у дома в този момент, но е спял и не е могъл да реагира навреме.

 

Диана е наръгана на три места. Но фатална се оказва раната в гърдите и това е причината момичето да издъхне на път за болницата.

 

Чона Янкова - опечалената майка на момичето разказа, че Диана е успяла да влезе вкъщи и да съобщи на баща си, че е наръгана на три места. 

 

Майка й тръгва с нея в колата и по пътя пресрещнали линейката.

 

"Качихме се веднага, но тя вече беше мъртва. На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха заедно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам", споделя Чона, цитирана от БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.