Ужас! Жесток убиец се разхожда на свобода и е въоръжен

https://crimes.bg/kriminalno/uzhas-zhestok-ubiec-se-razhozhda-na-svoboda-i-e-vaorazhen/28370 Crimes.bg
Ужас! Жесток убиец се разхожда на свобода и е въоръжен

Българското общество е изправено пред поредния ужас – оказва де, че жесток убиец се разхожда на свобода, при това е въоръжен.


От ОДМВР-Перник съобщават, че издирват Бисер Иванов Петров. 51-годишният извършител е от Радомир.

В неизвестност е от нощта на 6 юли, когато е извършил тежко престъпление на територията на града, отбелязван полицейските власти.




Издирваният убиец е висок около 190 см. и е с кафяви очи. До момента, в който му се губят следите, Бисер е бил облечен с черно долнище на анцуг и блуза в сив цвят с надпис „СК“.

Освен това носел черна чанта през рамото.


Издирваният е с татуировка на дясната ръка, разположена от рамото до лакътя му.

Полицейските власти предупреждават да сте изключително внимателни, тъй като Петров е изключително агресивен. Освен това не забравяйте, че е въоръжен, което го прави още по-опасен.


Всички, разполагащи с някаква полезна информация по случая могат да сигнализират органите на реда.

Припомняме, че жестокото убийство в Радомир бе извършено преди броени дни. Малко след това се появиха подробности за извършителите на престъплението, при което бе отнет живота на 22-годишно момиче.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.