Ужас: Жандармерист бе открит с огнестрелна рана

https://crimes.bg/kriminalno/uzhas-zhandarmerist-be-otkrit-s-ognestrelna-rana/27473 Crimes.bg
Ужас: Жандармерист бе открит с огнестрелна рана

Истински ужас изживяха в Кърджали, след като служител на жандармерията бе открит с огнестрелна рана. Той бил потърсен, след като не се явил на работа, а също и не отговарял на обажданията по телефона. Пристигналите на място полицаи се натъкнали на ужасната гледка – те открили колегата им мъртъв с огнестрелна рана и оръжие в близост до инцидента.


По информацията към момента той се е прострелял в главата със служебното си оръжие, което е и открито, както и гилзата от него.


Мъжът е на 50 години и е живеел в кв. Веселчане в областния град.


Съседи разказват, че последно са видели служителя на МВР в сряда, когато се е върнал от дежурство. Те също така споделиха, че мъжът е бил доста угрижен в последните години и е имал много проблеми, преживял е тежък развод с жена си, имал е болна майка на легло, която е починала само преди няколко месеца. Въпреки това всички са в шок и не са очаквали да посегне на живота си.


Според прокуратурата и следствието най-вероятно се касае за самоубийство, но назначените експертизи ще внесат яснота по случая.


От МВР отказаха официален коментар.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.