Убиецът на Дарина и малката Никол със скандално изказване в съда

https://crimes.bg/kriminalno/ubiecat-na-darina-i-malkata-nikol-sas-skandalno-izkazvane-v-sada/40369 Crimes.bg
Убиецът на Дарина и малката Никол със скандално изказване в съда

Присъдата на Викторио Александров ще стане ясна утре

Съдбата на Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на бившата си приятелка и едногодишната им дъщеря, ще стане ясна утре.

За него прокуратурата поиска за мъжа най-тежкото наказание - доживотен затвор без право на замяна за тежкото престъпление. През октомври 2018 година той извърши жестокото деяние.

За година делото приключи на първа инстанция. Въпреки искането на защита на Викторио да бъдат разпитани само част от свидетелите и да се вземат под внимание резултатите от психиатричната и психологическата експертизи, делото бе гледано по общия ред.

Пред магистратите Александров упрекна приятелката си, че е била лоша майка. Но въпреки това той се призна виновен и да заяви, че съжалява за всяка секунда от фаталния 29 октомври 2018 година. Подсъдимият се оплака от тормоз и от липса на желание на приятелката си да оправят отношенията си, предава БНР, пише БЛИЦ.

"Дори и на един ден да ме осъдят, ще страдам завинаги, защото загубих всичко, за което съм мечтал", каза пред съда Викторио Александров. Родителите на убита жена също настояха за доживотен затвор без право на замяна.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.