Стана ясно защо освободиха Каплата

https://crimes.bg/kriminalno/stana-yasno-zashto-osvobodiha-kaplata/40217 Crimes.bg
Стана ясно защо освободиха Каплата

Стана ясно защо освободиха Каплата

 

Вече е ясно защо освободиха Каплата. Братът на изчезналия Янек Миланов заяви, че е изненадан съм от решението на съда да пусне под домашен арест Васил Капланов.

 

"Продължавам да вярвам, че полицията и прокуратурата ще си свършат работата", заяви Марио Миланов ден след решението на Кюстендилския съд, цитиран от "Труд", пише БЛИЦ.

 

Въпреки решението си, магистратите не отрекоха възможността Каплата да извърши ново престъпление. 

 

Но в понеделник мярката му за неотклонение бе заменена с "домашен арест" заради здравословни проблеми. В залата не стана ясно от какво точно е болен Капланов.

 

През септември лекуващият му стоматолог д-р Евгени Михайлов заяви пред Районния съд в Дупница, чe той страда от нaпpeднaлa фopмa нa пapoдoнтoзa и aтpoфия нa чeлюcтнитe кocти, заради което се нуждае от специализирана помощ в софийска болница.

 

Гардът на Братя Галеви остана зад решетките четири месеца. Той бе арестуван заради обвинение, че е заплашил с убийство председателя на местния мотоклуб Димитър Недев.

 

Марио Миланов се надява скоро полицията и прокуратурата предявят основното обвинение на Капланов и то да е достатъчно солидно, за да не може да се измъкне.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.