Скандални разкрития за арестувания учител в Поморие

https://crimes.bg/kriminalno/skandalni-razkritiya-za-arestuvaniya-uchitel-v-pomorie/39879 Crimes.bg
Скандални разкрития за арестувания учител в Поморие

Скандални разкрития за арестувания учител в Поморие

 Явор Вражев е 31-годишният учител от Поморие, който бе задържан заради съмнения, че се занимава с наркоразпространение. Засега няма категорични доказателства за това, но се очаква той да бъде подведен под наказателна отговорност само за държане на наркотични вещества, пише БЛИЦ, позовавайки се на Flagman.bg.

От съобщение на ОД на МВР в Бургас стана ясно за ареста на младия учител.

В него бяха отчетени резултатите от акцията срещу „притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения“.

В дома на младия учител от Поморие, където той е бил задържан, полицаи са открили 60 грама марихуана. Срещу него е образувано бързо досъдебно производство, установи проверка на електронното издание.

Вражев произхожда от семейство на педагози. Баща му е дългогодишен училищен директор.

Родителите му са с безупречна репутация в морския град и цялото семейство е в шок от случилото се.

Арестуваният учител е с 3-годишен педагогически стаж.

Преподавал е като начален учител в НУ „Константин Величков“ в село Габерово. Баща му доскоро е бил директор там.

"Няма да предприемам никакви мерки преди да е излязло решението на съда. Явор днес не е на работа, защото сме в почивка, но утре подновяваме занятията си и ще поговоря с него за това недоразумение", споделя Пламен Пеев - настоящият директор на училището.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.