Шокиращи разкрития за самоубийството на 19-годишния младеж от Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-razkritiya-za-samoubiystvoto-na-19-godishniya-mladezh-ot-plovdiv/39710 Crimes.bg
Шокиращи разкрития за самоубийството на 19-годишния младеж от Пловдив

Шокиращи разкрития за самоубийството на 19-годишния младеж от Пловдив

Пловдив е разтърсен от самоубийството на 19-годишно момче. Стана ясно каква е причината за жестоката трагедия.

Драмата се разигра на стрелбището на ДАИКС в Пловдив. Ивайло Б. е загиналият младеж. Той е от Пловдив, научи БЛИЦ от разследващите.

Младежът е сложил край на живота си с пистолет Глок. Той е отишъл на стрелбището вчера следобед. Взел е патрони и пистолет, след което е посегнал на живота си.

Сигналът в Спешна помощ е бил подаден от единия от диспечерите, веднага след като момчето е налапало дулото на пистолета и натиснало спусъка.

На място веднага се е отзовал медицински екип. Ивайло е бил откаран в УМБАЛ „Свети Георги“. За съжаление там е издъхнал.

Младежът е възпитаник на Спортното училище в града. Тренирал е борба. Той е бил изключително здраво момче.

Самоубилият се Ивайло не е оставил предсмъртно писмо.

Запознати разкриват, че от два дни е имал непрестанни проблеми и скандали с приятелката си, което вероятно е причината за взетото от него фатално решение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.