Шокиращи подробности за самоубийството в Дупница

https://crimes.bg/kriminalno/shokirashti-podrobnosti-za-samoubiystvoto-v-dupnica/40424 Crimes.bg
Шокиращи подробности за самоубийството в Дупница

Шокиращи подробности за самоубийството в Дупница

Жестока драма разтърси Дупница. Откриха обесен мъж. Той е 80-годишният Стоилко Велков, който се е обесил на въже под навес в двора на триетажната си къща в с. Блатино, община Дупница.

 

Мъжът е бивш строител. Но преди да сложи край на живота си той заложил мощна бомба, поставяйки две пълни газови бутилки на включени котлони в дома си, за да се взривят.

 

Огнеборци от Дупница спасили от взривяване къщата, на косъм са се спасили и криминалистите, които се отзовали на мястото на подадения сигнал на тел. 112.

 

Безжизненото тяло на мъжа е открито от жената, с която живеел на семейни начала. Тя не е била вкъщи в момента, в който се е разиграла трагедията. Възрастният мъж е обмислил предварително самоубийството си, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.bg.

 

При първоначалния оглед не са открити следи от насилие. Мъжът дълги години живял и работил като строител в София. След пенсионирането си се върнал да живее в родното си село Блатино, където е построил триетажна къща. Има 4 дъщери, които живеят в столицата. 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.