Съдът реши съдбата на Викторио, който уби Дарина Министерска и малката Никол

https://crimes.bg/kriminalno/sadat-reshi-sadbata-na-viktorio-koyto-ubi-darina-ministerska-i-malkata-nikol/28709 Crimes.bg
Съдът реши съдбата на Викторио, който уби Дарина Министерска и малката Никол

Софийският градски съд реши съдбата на 28-годишния Викторио Александров, който уби Дарина Министерска и малката им дъщеричка Никол

Софийският градски съд реши съдбата на Викторио Александров. 28-годишният мъж остава под домашен арест. Това решиха магистратите на  последното заседание на съда, на което бе разгледан случая с убийството на Дарина Министерска и Никол Александрова. 

Свидетели направиха шокиращи разкрития за последните мигове на двете жертви.

Служители в заведението, в което убиецът е бил засечен за последно с дъщеричката си, разказват че той е бил в неадекватно състояние.

Обвиняемият реши да се възползва от правото си и запази мълчание в съда.

Лелята на убитата Дарина разкри, че в последните дни двойката била разделена. Почернената жена каза още, че близките на жертвата се опитали да я предпазят, тъй като се опасявали, че Викторио може да й навреди.

Жестоката драма се разигра на 29 октомври 2018 г. Тогава бебето Никол бе открито с огнестрелна рана в главата, а неговата майка Дарина с два куршума, които бяха пронизали тялото й смъртоносно.

На ужасяващата гледка се натъкна майката на младата жена. Часове по-късно бе заловен и Викторио, който е обвинен за извършване на убийствата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.