Съдът реши съдбата на Кристиан Николов

https://crimes.bg/kriminalno/sadat-reshi-sadbata-na-kristian-nikolov/39850 Crimes.bg
Съдът реши съдбата на Кристиан Николов

Съдът реши съдбата на Кристиан Николов

Съдът взе решение за убиеца на Милен Цветков. Магистратите решиха Кристиан Николов да остане в ареста. Софийският градски съд взе това решение малко след 15:00 часа днес.

 

Днес за пръв път младият мъж се изяви в съдебната зала. Досега той не присъствал физически на нито едно от проведените заседания, информира Нова тв.

 

В съдебната зала Кристиан заяви, че иска да изкаже съболезнованията си на близките на Милен Цветков. Той отправи обвинение към медиите, заявявайки че оказват натиск срещу него.

 

Обвинението отново припомни, че Кристиан Николов е седнал зад волана дрогиран. Той е шофирал с превишена скорост и не е предприел никакви мерки да спре на червен светофар.

 

Магистратите са категорични, че ако той напусне следствения арест, има вероятност да се укрие. Взетото от тях решение подлежи на обжалване пред апелативния съд, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.