Разплете се мистерията със зловещото убийство на Христина

https://crimes.bg/kriminalno/razplete-se-misteriyata-sas-zloveshtoto-ubiystvo-na-hristina/40445 Crimes.bg
Разплете се мистерията със зловещото убийство на Христина

Разплете се мистерията със зловещото убийство на Христина

В продължение на два дни полицаи от Враца търсили трупа на закопаната в Бутан Христина Хазири от Перник, съобщава БЛИЦ позовавайки се на BulNews.

Тялото на 60-годишната жена е било открито днес около 14.30 часа. Трупът е транспортиран във Враца, където ще бъде извършена аутопсия. Експертиза ще установи със сигурност самоличността на жертвата и причината за смъртта.

Жителите на Бутан споделят пред медията, че от вчера улицата в селото, където живее Зари Ценкин, е пълна с полицейски патрули.С помощта на пожарната е източван и геран в близост, където са намерени секира и окървавени дрехи.

До тази сутрин мъжът е отричал за убийството. Но днес той е показал на криминалистите, къде е заровил жената, с която е живеел на семейни начала.

През октомври миналата година Христина Хазари бе обявена за общодържавно издирване от нейната дъщеря. От нея стана ясно, че жертвата е била в Бутан. Въпреки многократните разпити от тогава до сега Зари отричал да знае къде е, като в същото време тя е била закопана в кошарата в двора му.

Живущи в селото споделят, че и двамата си пийвали често и съответно често се карали. За Зари споделят, че е биел и тормозел всичките жени. Но за сметка на това с комшиите и съселяните си се държал винаги добре.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.