Рапъри „гангстери“ нападнаха, отвлякоха и пребиха момче в Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/rapari-gangsteri-napadnaha-otvlyakoha-i-prebiha-momche-v-plovdiv/27379 Crimes.bg
Рапъри „гангстери“ нападнаха, отвлякоха и пребиха момче в Пловдив

Местна група, изживяваща се като гангстери е нападнала, била и унижила 18-годишният Огнян Симеонов. Момчето е потърсило медии, с които се е свързало и разказало за случилото се.


Ученикът е бил с негов приятел по време на инцидента. Случило се е на 7-ми ноември, когато видели, че към тях се приближава бандата, които са носили качулки. Те веднага поискали парите от тях, като другото момче извадило спрей за самозащита и пръснал срещу тях.


В това време Огнян успял да се измъкне, като и разпознал всичките си нападатели и сподели техните имена и прякори. Те са Испанеца, Симеон Т., Ангел А. и рапърите Трътката и DRINK.


Той е бягал от нападателите докато е влязъл в бензиностанция, за да потърси помощ. Групата го настига и го отвлича от бензиностанцията, като го качват в кола и го закарват в близка гора.


Там започнали да се гаврят с него и му нанесли сериозен побой с ритници и юмруци, докато е бил безпомощен на земята. Съобщили му, че започва да работи за тях, като те били новият Монопол в града. Нападателите са задигнали около 500 лева.


Момчето е прегледано от съдебна медицина и са уведомени органите на реда.


Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.