Проговори братоубиецът от Карнобат

https://crimes.bg/kriminalno/progovori-bratoubiecat-ot-karnobat/40391 Crimes.bg
Проговори братоубиецът от Карнобат

Проговори братоубиецът от Карнобат

 Альоша Янков, който уби по изключително мъчителен начин собствения си брат Ивелин, проговори. 61-годишният мъж направи пълни самопризнания. Той заяви, че това е бил единственият изход за него, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман бг.

„Това е системен тормоз, то не се издържаше вече. В седмицата я спя веднъж, я не“, заяви убиецът от Карнобат.

Адв. Владо Ралчев, който е негов защитник, заяви че братята живеели в една стая. В нощта на убийството изпили по две-три ракии. Тогава ситуацията ескалирала. Ивелин предупредил Альоша, че ако на сутринта все още е в дома им на ул. „Арда“ 55 в циганската махала, ще го убие.

Тогава  Альоша грабнал ножицата за арматурно желязо и започнал да го налага с жестоки удари по главата и тялото. До трагичната смърт се е стигнало, след като довършил престъплението с метален ключ.

„Аз си признах всичко, на сутринта си взех багажа и отидох в районното без никой да ме е принуждавал и разказах какво съм направил“, заяви братоубиецът.

Той настояваше за мярка домашен арест, но след това размисли, че ако се върне в семейната им къща, ще бъде линчуван от роднините си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.