Потресаващи разкрития за Кристина, която закла двете си деца в Сандански

https://crimes.bg/kriminalno/potresavashti-razkritiya-za-kristina-koyato-zakla-dvete-si-deca-v-sandanski/39953 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за Кристина, която закла двете си деца в Сандански

Това е Кристина, която закла двете си деца в Сандански Преди минути Сандански бе разтърсен от ужасяваща трагедия. Майка закла двете си, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на struma.com.  Едното от децата е на 5 години, а другото е на 3 г.

По първоначални данни майката е имала сериозни проблеми със съпруга си. Тя е решила да му отмъсти и да го накаже, убивайки децата им.

Семейството живее в къща в центъра на града. Майката е безработна. Тя е на 32 години.

Кристина Д. е основният заподозрян за жестокото зверство. Твърди се, че до трагедията се е стигнало след поредица от семейни скандали. Младата жена е използвала кухненски нож за извършването на зверството, пише БЛИЦ, позовавайки се на struma.com.

Във фаталния час Кристина била сама с децата у дома. След поредния семеен скандал мъжът й Георги излязъл.

Драмата се е разиграла в състояние на силен афект от страна ба Кристина. В пристъп на гняв тя грабнала ножа и заклала децата си. По първоначална информация тя е избягала и в момента текат действие по издирването й. Нейните родители също са в полицията.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.