Потресаващи разкрития за братоубиеца Альоша

https://crimes.bg/kriminalno/potresavashti-razkritiya-za-bratoubieca-alyosha/40376 Crimes.bg
Потресаващи разкрития за братоубиеца Альоша

Потресаващи разкрития за братоубиеца Альоша

61-годишният Альоша Янков от Карнобат уби собствения си брат Ивелин по особено жесток начин. Престъплението е било извършено навръх рождения ден на жертвата, пише БЛИЦ, позовавайки се на Флагман.бг.

За срок от 72 часа е задържан извършителят на жестокото убийство. Окръжната прокуратура в Бургас се иска постоянен арест за братоубиеца. 

Трагедията се е разиграла в нощта между 18 и 19 януари, в Калайджийска махала в Карнобат. Всичко започнало след скандал между братята, който довел до смъртта на 50-годишния мъж.

Альоша взел металната ножица за арматурно желязо, която била в близост до него и започнал с нея да налага брат си по главата. Екшънът продължил, когато взел и метален ключ за автомобилни гуми продължил с ударите по цялото тялото на Ивелин.

Резултатите от експертизата сочат, че рецидивистът е нанесъл най-малко 7 жестоки удара. Те са довели до смъртта на неговия брат.

Ключът и ножицата, с които е осъществено престъпното деяние, са иззети от криминалистите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.