Последни новини за Любомир, който накълца на парчета приятелката си Антония

https://crimes.bg/kriminalno/posledni-novini-za-lyubomir-koyto-nakalca-na-parcheta-priyatelkata-si-antoniya/40127 Crimes.bg
Последни новини за Любомир, който накълца на парчета приятелката си Антония

Последни новини за Любомир, който накълца приятелката си Антония на парчета

Жестокият убиец Любомир, който накълца на парчета приятелката си Антония Венциславова от радомирското село Копаница, е привлечен като обвиняем за нейното убийство. Това съобщиха от полицията в Перник.

 

36- годишният мъж е напуснал страната след изчезването на Антония. Но преди дни той бе екстрадиран от Италия. Любомир е с европейска заповед за арест, предава БТА.

 

Антония бе в неизвестност от януари месец тази година. Трупът й бе открит в началото на октомври. Тогава служители от ОД на МВР - Перник се натъкнаха в землището на радомирското село Николаево на останки от човешко тяло.

 

Според ДНК експертизата останките са на Антония. Окръжна прокуратура - Перник образува досъдебно производство за убийство. 36-годишният приятел на жертвата бе привлечен като обвиняем след множество проведени действия по разследването на случая. В хода на разследването стана ясно, че той  и жертвата са имали проблемни отношения, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.