Последни новини за кървавата драма във Варна

https://crimes.bg/kriminalno/posledni-novini-za-karvavata-drama-vav-varna/40186 Crimes.bg
Последни новини за кървавата драма във Варна

Последни новини за кървавата драма във Варна

Продължава разследването на тройното убийство във Варна, което окървави апартамент на улица "Македония" 105.

Версията, че наемателят на апартамента - бизнесменът Димитър Големанов е застрелял приятелката си ДилянаТ., която е на 23 години и шведския поданик Нико Л., след което се е самоубил, засега се потвърждава. Това съобщиха източници от разследването, цитирани от БНР и БЛИЦ.

Резултатите от балистичната експертиза все още не са готови. Те трябва да потвърдят първоначалната версия.

На 9 декември тежкото престъпление разтърси морската столица. В апартамента, в който се разигра кървавата драма, полицията се натъкна на няколко огнестрелни оръжия.

Униформените откриха газов пистолет, преправян за бойни патрони, автомат, както и множество боеприпаси.

Оказа се, че Димитър Големанов е председател на сдружение "Еко парк-Галата". 

Припомняме, че това лято жители на кв. "Галата" се вдигнаха срещу предстоящо решение на общинските съветници за безвъзмездното отдаване на 50 декара земя, бивш военен имот в Галата. В резултат от протестите решението беше отложено. Тогава Големанов заяви, че иска да облагороди района на бившето поделение и разкри, че самият той е служил там.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.