Поредната наглост!! Цигани крадат метални капаци на шахта, до сградата на ГДБОП (ВИДЕО)

https://crimes.bg/kriminalno/porednata-naglost-cigani-kradat-metalni-kapaci-na-shahta-do-sgradata-na-gdbop-video/37801 Crimes.bg
Поредната наглост!! Цигани крадат метални капаци на шахта, до сградата на ГДБОП (ВИДЕО)

Поредната наглост!! Цигани крадат метални капаци на шахта, до сградата на ГДБОП (ВИДЕО)




Източник:




2015-06-18 12:57:00


Крими


0

Прочетено: 179298

Кратка връзка








Запис от охранителна камера показва как роми крадат капаци на шахта, като всичко това се случва непосредствено до сградата на ГДБОП в столицата. Срещу паркинга, от който циганите свиват металните капаци, има спряла полицейска кола, но дори и тя не ги респектира.

 

След като натоварват трите метални капака, ромите ги покриват с боклуци и пликове, за да не се виждат.

 

Стоян Ангелов, който е качил видеото във Фейсбук, описва случката така: „Кражба на металните капаци на дълбока шахта с каруца. 04.06.2015. Между другото кражбата е на 20 метра от сградата на ГДБОП.”

 

„Че са виновни мангалите, е ясно. А защо никой не контролира пунктовете за изкупуване на вторични суровини? Не мога да си представя, че това би било възможно в Германия например”, пише под видеото Цветозар.

 

„Проверки на пунктовете и като намерят такива неща, затваряне за винаги! Само това ще ги спре, но никой не иска, защото им изкупуват желязото на безценица, а те печелят хиляди пак от държавата???!!! Бясна съм от това, което се случва в цялата държава!”, споделя пък Силвия под видеото.

 







 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.