Обрат по случая с убийството на 21-годишната Красимира

https://crimes.bg/kriminalno/obrat-po-sluchaya-s-ubiystvoto-na-21-godishnata-krasimira/39982 Crimes.bg
Обрат по случая с убийството на 21-годишната Красимира

Обрат по случая с убийството на 21-годишната Красимира

 

Новите доказателства по случая с убийството на Красимира Куковска от село Бегово категорично показват, че тя е била убита умишлено и по особено жесток начин. Извършителят на престъплението е 20-годишният Любомир, съобщава БЛИЦ, позовавайки се на TrafficNews. 

 

Окръжна прокуратура вече се занимава с разследването на случая.

 

На 11 септември младата жена бе открита мъртва в дома си в село Бегово. Нейният съпруг Любомир Петров бе задържан седмица по-късно.

 

Първоначално се твърдеше, че младата жена сама е сложила край на живота си, използвайки ловна пушка. Но след това разследващите са установили множество несъответствия между показанията на Петров и реалната обстановка. 

 

Той и Красимира и Любомир живеели заедно от няколко години. Но в последните няколко месеца отношенията им били силно обтегнати. 

 

Запознати споделят, че седмица преди трагедията, двамата се били разделили.  Любомир е привлечен и по нови обвинения - престъпление по член 116 от НК.

 

Съществуват и доказателства, че жертвата е била подложена на системно насилие от убиеца си. 

 

Любомир настоява да бъде освободен. Той е помолил наложената му мярка за „задържане под стража” да бъде променена в по-лека такава. Но магистратите са отхвърлили мотива му, че прекалено дълго е бил в ареста.

 

Причината за отказа им е, че младият мъж се сдоби с ново обвинение и в такъв случай може да остане в ареста повече от 8 месеца.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.