Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова

https://crimes.bg/kriminalno/nyama-zapodozryan-za-ubiystvoto-na-tatyana-stoyanova/37433 Crimes.bg
Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова

Тиражираната версия, че стрелецът е сръбски гражданин не отговаря на истината, заяви говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова




Източник:




2015-01-24 10:23:00


Крими


0

Прочетено: 182826

Кратка връзка








"Няма заподозрян за убийството на Татяна Стоянова" категоричен бе говорителят на пазарджишката окръжна прокуратура Снежана Стоянова. Към момента няма и основна версия за екзекуцията.

Прокурор Стоянова е заяви, че тиражираното от медиите твърдение, че убиецът на Татяна Стоянова е сръбски гражданин, не отговаТатяна Стояноваря на истината. Също така не потвърди информацията за намерен отпечатък върху един от патроните. Единственото ,което  установено със сигурност е оръжието, с което е стреляно - сигнално-газово, но преработено за стрелба с бойни патрони, най-вероятно с корпус на „Макаров“ и със заглушител. За сега не може да се каже дали извършителят е професионалист или аматьор.

Според полицаи има вероятност многото изстрели да са били произведени с умисъл за объркване на разследването. Кметът Тодор Попов вече е разпитан, като човек от близкото обкръжение на Татяна. Работи се по оснвоните версии за икономическо, политическо убийство или по лични причини. В момента се проверяват договорите за обществени поръчки в общината, както и движението по банковите сметки на убитата Татяна Стоянова. Към момента няма следа, която да води до екзекутора, твърдят от прокуратурата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.