Нова версия за побоя над Валентин Михов

https://crimes.bg/kriminalno/nova-versiya-za-poboya-nad-valentin-mihov/39652 Crimes.bg
Нова версия за побоя над Валентин Михов

Христо Терзийски разкри подробности за побоя над Валентин Михов

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски разкри нови подробности за побоя над Валентин Михов. Той заяви, че разследването все още в начален етап и добави, че не се изключват никакви версии за инцидента дори и версията за грешка при нападението на обекта.

 

Министърът заяви още пред журналисти в село Бушуля, че още няколко лица се издирват във връзка с разследването на организирана престъпна група в София, която е била създадена с цел извършването на рекет, имотни измами, разпространение на наркотици. При акцията са задържани 14 души.

 

Терзийски посочи, че ГДБОП са приложили всички способи, позволени от НПК. Той коментира и случая на нападението с нож на пътник във влака. Министърът е категоричен, че към момента няма необходимост от засилване на полицейското присъствие.

 

Той поясни, че полицията поема дежурства, единствено когато от железниците посочат, че съществува риск за пътниците. 

 

Министърът на вътрешните работи присъства на церемонията по откриване на учебен център по проект "Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения" в село Бушуля.

 

Това е вторият център в страната ни от общо шест. Останалите трябва да бъдат открити до края на 2021 година. Изграждането им се осъществява по проект на ГД ПБЗН чрез ОП "Околна среда".

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.