Нова порция зловещи разкрития за убийството в Сандански

https://crimes.bg/kriminalno/nova-porciya-zloveshti-razkritiya-za-ubiystvoto-v-sandanski/39979 Crimes.bg
Нова порция зловещи разкрития за убийството в Сандански

Близки на Георги Трайков, който е съпруг на Красимира от Сандански, разказаха за живота на семейството.

 

Драмата в семейство Трайкови раздели града на 2 полюса. Част от жителите му проклинат майката - детеубийца, но други са на мнение, че Георги е виновен.

Думите на адвокат Алексиев се оказаха повече от шокиращи, Той разкри, че клиентката му е била сексуално насилвана от свекър си Васил.

 

Приятел на  Васил коментира, че това е пълна лъжа. Междувременно стана ясно, че свекърът на Кристина е в болница.

 

Сестрата на Георги - Силвия, която е гледала убитите дечица като свои, е в шок от случилото се.

 

"Изрод, уби ми децата", само това повтаряла Силвия, която изпаднала в шок при гледката. Тя е била след първите, които са се натъкнали на зловещата гледка. При вида на убитите деца Силвия припаднала.

 

"Как ще спася собственото си дете от ужаса, който всички преживяваме", споделя шокираната жена, която е майка на 10-годишно дете.

 

Приближени до семейството на Георги са категорични, че Васил не е посегнал на Кристина и подобни твърдения са просто безумни. 

 

Близки до майката-убийца твърдят, че тя е разчитала на помощта на родителите си в грижите за децата. Те я съветвали да напусне Георги. 

 

Брат й сподели, че те многократно е подавала жалби в полицията, но след това са били оттегляни. 

 

Според психиатри и криминални психолози, състоянието на Кристина наподобява така наречената "Психотична депресия", отключена от чувство за вина, отчаяние и страх за децата. Решението и е взето мигновено в момент на силен афект, пише БЛИЦ. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.