Невиждан екшън: Млада жена вдигна на крак полицията в Сандански

https://crimes.bg/kriminalno/nevizhdan-ekshan-mlada-zhena-vdigna-na-krak-policiyata-v-sandanski/40006 Crimes.bg
Невиждан екшън: Млада жена вдигна на крак полицията в Сандански

Невиждан екшън: Млада жена вдигна на крак полицията в Сандански

39-годишна жена от петричкото село Кърналово вдигна на крак полицията в Сандански. Младата жена влязла шокирана и уплашена в полицейското управление на град, за да съобщи, че станала жертва на грабеж, пише Блиц, позовавайки се на Struma.com.

Тя споделила, че е била преследвана от трима мъже с автомобил. Непознатите я следвали от Кърналото до Сандански. Малко преди входа на града, те я засекли с тъмен автомобил, принуждавайки я да спре.

Жената разказва, че мъжете я свалили от автомобила и, използвайки сила. Те й нанесли побой, след което отмъкнали дамската чанта и телефона. През сълзи 39-годишната жена обяснила пред полицаите, че е пътувала към Сандански, за да прибере мъжа си от работа.

Разказът й вдигна на крак полицейското управление в града. В разследването се включиха и полицаите от Петрич и Благоевград. По време на извършения от криминалистите разпит станало ясно, че жената лъже.

Тя сама е инсценирала грабежа. Минала дори през Спешния център да я прегледат, защото от боя и бутането си ударила главата лошо.

Две са версиите за случая - или младата жена е проиграла в казино семейните спестявания и се страхува от мъжа си, или дължи пари на някого и по този начин отклонява вниманието. Работата по случая продължава, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.