Митничарите в Оряхово се натъкнаха на шокираща находка

https://crimes.bg/kriminalno/mitnicharite-v-oryahovo-se-nataknaha-na-shokirashta-nahodka/39926 Crimes.bg
Митничарите в Оряхово се натъкнаха на шокираща находка

Митничарите в Оряхово се натъкнаха на шокираща находка

Митничарите от МП Оряхово при ТД Дунавска се натъкнаха на шокираща находка. Те задържаха 485 опаковки с лекарствен продукт. Това се случи при проверка в района на ГКПП Ферибот Оряхово, съобщават от Агенция "Митници".

 

На 08.11.2020 г., около 06.00 часа, митническите служители са извършили физическа проверка на товарен автомобил, който е с българска регистрация. Превозното средство е проверено в района на ГКПП Ферибот Оряхово на път за напускането на страната.

 

Задържани са общо 485 пластмасови опаковки с медикамента Tramadol Hydrohloride. Във всяка от тях има по 200 таблетки от 225 мг.

 

Въпросното лекарство е опиоидно болкоуспокояващо. Опаковките са били открити в полуремаркето на камиона. За медикаменти не са представени документи.

 

Задържан е водачът на превозното средство. От Агенция "Митници" съобщават, че по случая е образувано досъдебно производство. То се води от разследващ митнически инспектор в Териториален отдел Митническо разузнаване и разследване-Дунавска в ГД МРР под надзора на Окръжна прокуратура-Враца, пише БЛИЦ.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.