Мигранти се подиграват с полицай на границата, снимат видео

https://crimes.bg/kriminalno/migranti-se-podigravat-s-policay-na-granicata-snimat-video/27886 Crimes.bg
Мигранти се подиграват с полицай на границата, снимат видео

Шокиращо видео бе разпространено в интернет, на което се вижда направо гавра от страна на мигранти, които се опитват да прескочат оградата на държавната граница със стълба. На видеото се вижда как български полицай се опитва да отнеме стълбата, която е чупеща и е от 2-те страни на границата. Граничарят се опитва да предотврати прехвърлянето на границата от мургавите нарушители.


Той се качва на стълбата и се опитва да усмири тумбата и да им попречи да се прехвърлят. Отправя предупреждения към заедно с ръкомахания. Малко по-късно се разиграва истинска драма, като мигрантите се опитват да издърпат стълбата, а полицая се опитва да им попречи. Продължилата за кратко схватка приключва с победа за мургавите нашественици. В крайна сметка те успяват да си приберат стълбата и вероятно ще се опитат да я използват другаде.


Шокиращо е, че видеото е заснето от самите мигранти, които са го публикували в известната мрежа Тик-ток. Видеото събира хиляди коментари, от забавни до негативни.


Много хора питат докога нашите полицаи ще са с орязани пълномощия и няма да имат право да се защитават и да защитават границата със сила или дори да произведат предупредителни изстрели.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.