Крадец направи дупка в стена на жилище, за да го обере

https://crimes.bg/kriminalno/kradec-napravi-dupka-v-stena-na-zhilishte-za-da-go-obere/37794 Crimes.bg
Крадец направи дупка в стена на жилище, за да го обере

Дупка в тухлена стена си проби крадец, за да влезе в частен дом на ул. „Дрин“ във Варна, за да го обере. Сигнал в полицията е подаден вчера. Оказва се, че след като крадецът си е осигурил достъп до чуждия имот, е отмъкнал два куфара, три мивки, газова бутилка и други домакински принадлежности. След проведени оперативно–издирвателни дейности е установен и задържан за срок до 24 часа 35-годишен мъж от с. Бояна, община Вълчи дол, пише "Петел".

 

Мъжът е осъждан, съобщават от пресцентъра на полицията. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Още две жилища във Варна са били обрани същия ден. Чрез разбиване на входна врата на къща на ул. „Ивайло“, крадец отмъкнал 1850 лв. Други 1300 лева и плазмен телевизор са били откраднати от вила в местност „Студен извор“ край Варна. Неизвестно лице е проникнало във вилата и е извършило кражбата на сумата от 1300 лв. и плазмен телевизор. По случаите са образувани досъдебни производства. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.