Кърджали се сбогува с красивата Хабибе

https://crimes.bg/kriminalno/kardzhali-se-sboguva-s-krasivata-habibe/39902 Crimes.bg
Кърджали се сбогува с красивата Хабибе

Кърджали се сбогува с красивата Хабибе

Утре Кърджали ще се сбогува с красивата Хабибе. Погребението на младата жена, която бе брутално убита от испанския си приятел в Майорка, ще бъде във вторник, пише БЛИЦ, позовавайки се на 24rodopi.com.

Приятелите й споделят в мрежата, че ритуалната част ще започне в 10:40 ч. в централната градска джамия.

36-годишната жена бе убита от приятеля си - 37-годишен испанец. Драмата се разигра на 15 октомври на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка.

След убийството на Хабибе, младият мъж сложи край и на своя живот. Той насочи оръжието към себе си и се простреля в главата.

По-късно стана ясно, че Марио е посегнал на живота на Хабибе, защото тя го зарязала. Това разкриха близки на бившия военен пред испански репортери. 

Той се запознал със сънародничката ни през 2018 година в бар в Майорка. Там Хабибе работела като сервитьорка. Преди няколко месеца те решили да заживеят заедно.

Преди около 2 месеца Хабчето казала, че отива на лекар и повече не се върнала при Марио. Ревнивият испанец направил няколко опита да се съберат. Но след това взел фаталното решение.

След трагедията нашенци организираха кампанията „Помогнете на семейството на Хабибе да я прибере у дома“. Със събраните средства бяха покрити разходите за транспортирането на тялото на убитата жена в Кърджали. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.