Истински кошмар: Баща разказва през сълзи за преживяното с детето

https://crimes.bg/kriminalno/istinski-koshmar-bashta-razkazva-prez-salzi-za-prezhivyanoto-s-deteto/27450 Crimes.bg
Истински кошмар: Баща разказва през сълзи за преживяното с детето

Баща разказа за ужаса, с който се сблъскват, след като дъщеря им посяга към наркотиците. Мъжът от Русе разкрива за преживяното пред БТА.


Та споделя, че е много страшно да разбереш, че детето ти е започнало с наркотиците. Момичето променило поведението си през последните няколко месеца, като е спряло да се интересува от нормалните за годините си неща, като излизане по заведения, ходене на екскурзии, както и пазаруване по молове.


Тя се затворила в себе си и прекратила общуването с връстниците и дори с приятелките си.


Именно тези промени притеснили родителя, който решил да наблюдава какво се случва с детето му.


Малко след това получава обаждане от училището, че детето му е откраднало 150 лева от съученик. Това озадачило бащата, защото детето е нямало такива прояви никога, а също е било обезпечено с 20 лв джобни на ден.


Той решил да поговори с нея, при което в детето се отключила невиждана агресия, дори заплашила баща си, че ще го заколи. Именно по време на скандала забелязал и множеството рани по ръцете. Също така подобна агресия не била й присъща.


Това провокирало родителя да вземе телефона и да прегледа какво си пише. След това опасенията му се потвърждават, защото открива чатове на тема трева метамфетамини.


Последва посещение на центъра за психично здраве в областния град с надежда за лечение.


Източник: plovdiv24.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.