Елена Динева излиза на свобода?

https://crimes.bg/kriminalno/elena-dineva-izliza-na-svoboda/39769 Crimes.bg
Елена Динева излиза на свобода?

Появи се горещ слух за жената на Васил Божков

Актуалната мълва гласи, че жената на Васил Божков - Елена Динева ще бъде освободена от ареста с мярка "подписка". Това твърди БНТ. Източници на медията разкриват, че наблюдаващият делото прокурор е изменил мярката и за неотклонение. Причината е, че на 27 октомври изтичат осемте месеца от задържането на Динева, пише БЛИЦ.

Това е не първата промяна в мярката й. На 6.10 Апелативният специализиран наказателен съд излезе с решение за промяна на мярката на съпругата на Васил Божков на гаранция от 1 млн. лв.

Но това тя не плати сумата и остана в ареста.

Динева е с обвинение за участие в престъпна група, чийто лидер е Васил Божков. Дейността на групата е свързана с рекет, изнудване, подкуп и длъжностни престъпления.

Вчера съдът промени мярката на още една жена, свързана с хазартния бос. Сочената за негова любовница Лилана също се сдоби с по-лека мярка. 

Магистратите отмениха наложената й мярка за "домашен арест" с мярка "подписка". Тя бе обвинена за неправомерно присвояване на средства от еврофондове. Лилана бе задържана заедно с брат си и със своя съдружник. Братът на певицата бе освободен още в началото на процеса. 

Бившата изпълнителка е категорична, че няма нищо общо с Васил Божков. Но не крие, че с него я свързва приятелство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.