Братът на Янек Миланов с разтърсващи думи

https://crimes.bg/kriminalno/bratat-na-yanek-milanov-s-raztarsvashti-dumi/40207 Crimes.bg
Братът на Янек Миланов с разтърсващи думи

Братът на Янек Миланов с разтърсващи думи

Братът на изчезналия Янек Миланов разтърси мрежата с думите си. За пореден път той отправи призив към прокуратурата и полицията да накажат тези, които са заподозрени за мистериозното изчезване на брат му.

Марио Миланов е категоричен, че трябва да се вземат мерки, за да не се измъкнат Васил Капланов и съпругата му Петя.

"Невинният човек, когато става въпрос за човешки живот, по-всякакъв начин съдейства. Първо, за да помогне да бъде спасен човека и след това, за да оневини себе си. Поведението на Капланов и Петя, по никакъв начин не показва желание, нито за едното, нито за другото. Напротив - точно обратното! Нашите близки, приятели и хора с огромни сърца, повечето от които никога не са познавали Янек, проявиха смелост (за което съм ще Ви бъда винаги благодарен!!!) и показаха, как трябва да реагираме в подобни ситуации, търсейки сметка на виновника и отговорните институции. Институции, които преди всичко са създадени в полза на обществото. Нека не позволяваме на отрепки като Васил Капланов - представляващ тинята и утайката на обществото в Дупница, в противоречие с всякакви човешки, граждански и физични закони, да лидерстват, дерибействат и държат под постоянен страх хората в Дупница!", написа Марио. 

Той допълва, че е крайно време е полицията и прокуратурата в град Дупница да поеме отговорността и полагащата й се обществена роля, и да не позволява на разни Братя, Сестри и други "благодетели" и псевдо-въдворители на обществен ред, да изземват функциите на отговорните институции.

"Феодализмът отдавна е в миналото!", добавя братът на Янек в поста си, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.