Бивши затворници са убили Изириов

https://crimes.bg/kriminalno/bivshi-zatvornici-sa-ubili-iziriov/37432 Crimes.bg
Бивши затворници са убили Изириов

Двамата скоро излезли от гръцки затвор, където лежели за трафик на дрога




Източник:




2015-01-24 09:52:00


Крими


0

Прочетено: 173754

Кратка връзка








Двама бивши затворници са убийците на бизнесмена Орхан Изиров. Въпреки, че те не бяха оставили никакви следи на местопрестъплението пътя Първомай-Кърналово, полицаите все пак успяха  да разкрият престъплението.

Това  са 28 -годишният Радослав П. от Симитли и приятелят му съучастник Георги от санданско село. Двамата млади мъже излезли едва преди месец от затвор в Гърция, където излежавали присъда за трафик на наркотици. С Орхан имали сметки за разчестване още преди да влязат в затвора в южната ни съседка.

Следователите разгадали убийството буквално от "нищо" - без следи,без оръжие, имало само 2 телефонни разговора с гръцки карти. Почти цяла седмица екипът от криминалисти в ОД на МВР в Благоевград и полицията в Петрич са действали по разкриването на случая.

Полицаите в Петрич бяха поставили външно наблюдение около домовете на всички, които са били приближени на Орхан . Денонощни патрули са следили движението на петричките престъпници, приятели с килърите. Първо е била задържана приятелката на единия от извършителите и неин роднина, в последствие ченгетата арестували истинските убийци.

Задържаните не са особено известни нито сред местните бандити, нито на полицията, работата с тях продължава. Разпитани са пред съдия, където са разказали подробности от нощта на убийството.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.