Бабата на убитата арендаторка от Пловдив направи смразяващи разкрития

https://crimes.bg/kriminalno/babata-na-ubitata-arendatorka-ot-plovdiv-napravi-smrazyavashti-razkritiya/39892 Crimes.bg
Бабата на убитата арендаторка от Пловдив направи смразяващи разкрития

Бабата на убитата арендаторка от Пловдив направи смразяващи разкрития

 

Дочка Колева, бабата на убитата 21-годишна Красимира Куковска, разказа пред камерата на БЛИЦ ТВ  ужасяващи детайли от убийството на внучка си.

 

Тя съобщи, че научила трагичната вест от Любомир, който й се обадил по телефона.

 

Дочка разказва, че седмица преди зверството внуча й казала, че са решили с Любомир да се разделят, но да си останат приятели, да си гледат децата и да си помагат в земеделието.

 

Младата жена споделила още с баба си, че е решила да сложи край на връзката си с Любомир, защото той харчел много, а не изкарвал никакви пари.

 

Преди години Краси загубила майка си в катастрофа, а баща й починал 1 година и 8 месеца след съпругата си. Завещал й хиляди декари земя. 

 

След смъртта му, Красимира поела бизнеса. Любомир редовно получавал скъпи подаръци от нея - колекция от часовници, луксозни коли и екскурзии.

 

"Всичко е за пари. Когато се разделили, майка му на Любомир се обадила на Краси и я заплашила, че ако не се съберат отново, ще я унищожи", споделя със сълзи на очи.

 

Тя е притеснена, че откакто Любомир е задържан, двете невръстни деца са при майка му.

 

Дочка ги е видяла само веднъж. Но вече й е забранено да ги вижда.

 

Възрастната жена няма информация какво се случва с банковите сметки на внучка й. Тя няма представа и къде са скъпите коли, които Краси е купила на Любомир, пише БЛИЦ.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.