Арестуваха зъботехник от Пловдив за педофилия. Ето кой е той!

https://crimes.bg/kriminalno/arestuvaha-zabotehnik-ot-plovdiv-za-pedofiliya-eto-koy-e-toy/38827 Crimes.bg
Арестуваха зъботехник от Пловдив за педофилия. Ето кой е той!

Предстои съдът да уточни мярката му за неотклонение


Зъботехник от Пловдив, е бил задържан по обвинение за блудствени действия с девет годишно момиченце. Новината бе съобщена от TrafficNews.

 

Преди няколко 45-годишна жена е подала сигнал, че съседът й Георги К. /53/ е подмамил дъщеря й в лабораторията си и е извършил с нея блудствени действия.

 

Малко по-късно детето разказало на майка си за това, което му се е случило. Жената веднага отишла в най- близкото Районно управление на полицията и разказала.

 

Лабораторията на въпросния зъботехник на име Георги се намира на улица, близо до Бунарджика. През миналата година също са били подадени сигнали срещу него от родители на малолетни момичета. В крайна сметка обаче не са били открити доказателства.

 

Криминалистите от Второ районно са претърсили жилището и лабораторията на зъботехника. Срещу него е образувано досъдебно производство. Днес съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.